ISSN 2415-363X

Перегляд за темою "nutritional value"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Вітряк, О.; Замай, Ж. В.; Фабріченко, К. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
    У статті теоретично обґрунтовано та доведено спосіб отримання безлактозних молочних продуктів шляхом одночасного внесення ферментного препарату β-галактозидази і заквасочних йогуртових культур. Розроблено модельні харчові ...
  • Романовська, О. Л. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    У роботі розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошном «Здоров’я» з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників ...
  • Свириденко, В. І. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
    Мета кваліфікаційної роботи– створення на основі насіннєвої олійних культур сировини новий оздоровчий харчовий продукт підвищеної функціональної цінності. Предметом розробки є насіння льону, кунжуту та маку, призначені ...