Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ющенко, Н. Л. | |
dc.contributor.author | Дем’яновський, М. П. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-17T11:58:37Z | |
dc.date.available | 2016-06-17T11:58:37Z | |
dc.date.issued | 2016-05-18 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10215 | |
dc.description | Ющенко, Н. Л. До питання аналізу конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в умовах розширення та спрощення доступу українських товарів на ринки держав – членів Європейського Союзу / Н. Л. Ющенко, М. П. Дем’яновський // Юність науки – 2016 : соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : збірник тез Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (18-19 травня 2016 р., м. Чернігів). - Чернігів : ЧНТУ, 2016. - Ч. 3. - С. 163-168. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | ;Ч. 3 | |
dc.subject | підходи до аналізу конкурентоспроможності підприємств | en_US |
dc.subject | макаронни виробі | en_US |
dc.subject | динаміка обсягів виробництва | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.title | До питання аналізу конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в умовах розширення та спрощення доступу українських товарів на ринки держав - членів Європейського Союзу | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |