dc.contributor.author |
Ющенко, Н. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Дем’яновський, М. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-17T11:58:37Z |
|
dc.date.available |
2016-06-17T11:58:37Z |
|
dc.date.issued |
2016-05-18 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10215 |
|
dc.description |
Ющенко, Н. Л. До питання аналізу конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в умовах розширення та спрощення доступу українських товарів на ринки держав – членів Європейського Союзу / Н. Л. Ющенко, М. П. Дем’яновський // Юність науки – 2016 : соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : збірник тез Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (18-19 травня 2016 р., м. Чернігів). - Чернігів : ЧНТУ, 2016. - Ч. 3. - С. 163-168. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
;Ч. 3 |
|
dc.subject |
підходи до аналізу конкурентоспроможності підприємств |
en_US |
dc.subject |
макаронни виробі |
en_US |
dc.subject |
динаміка обсягів виробництва |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.title |
До питання аналізу конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в умовах розширення та спрощення доступу українських товарів на ринки держав - членів Європейського Союзу |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |