dc.contributor.author |
Гавриленко, Н. І.
|
|
dc.contributor.author |
Кислинський, С. С.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2016-07-07T11:28:03Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2016-07-07T11:28:03Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513 |
|
dc.description |
Гавриленко, Н. І. Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості / Н. І. Гавриленко, С. С. Кислинський // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2012. – № 4 (62). – C. 120-127. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті розглянуто стан і перспективи розвитку ринку макаронних виробів в Україні як одного з основних представників харчової промисловості. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Економічні науки; № 4 (62) |
|
dc.subject |
прибуток |
en_US |
dc.subject |
рентабельність |
en_US |
dc.subject |
харчова промисловість |
en_US |
dc.subject |
макаронна галузь |
en_US |
dc.subject |
економічне зростання |
en_US |
dc.subject |
ресурсний потенціал |
en_US |
dc.title |
Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |