dc.contributor.author |
Шпак, Н. А.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2016-07-17T19:52:09Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2016-07-17T19:52:09Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10774 |
|
dc.description |
Шпак, Н. А. Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 310-314. |
en_US |
dc.description.abstract |
Проведено аналіз споживання основних продуктів харчування населенням Полтавської області порівняно з нормативами та загалом по Україні. З’ясовано причини різниці у споживанні сільськими мешканцями і мешканцями великих міст, внаслідок різниці грошових доходів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Економічні науки; № 4 (70) |
|
dc.subject |
споживання |
en_US |
dc.subject |
доходи |
en_US |
dc.subject |
продукти харчування |
en_US |
dc.subject |
сільська місцевість |
en_US |
dc.subject |
міські поселення |
en_US |
dc.title |
Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |