IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Шпак, Н. А.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2016-07-17T19:52:09Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2016-07-17T19:52:09Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/10774
dc.description Шпак, Н. А. Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 310-314. en_US
dc.description.abstract Проведено аналіз споживання основних продуктів харчування населенням Полтавської області порівняно з нормативами та загалом по Україні. З’ясовано причини різниці у споживанні сільськими мешканцями і мешканцями великих міст, внаслідок різниці грошових доходів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Економічні науки; № 4 (70)
dc.subject споживання en_US
dc.subject доходи en_US
dc.subject продукти харчування en_US
dc.subject сільська місцевість en_US
dc.subject міські поселення en_US
dc.title Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record