Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Приходько, О. П. | |
dc.contributor.author | Алексєєнко, С. С. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-07-18T11:58:43Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-07-18T11:58:43Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10903 | |
dc.description | Кальченко, О. М. Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України / О. М. Кальченко, О. П. Приходько, С. С. Алексєєнко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 3 (75). – C. 91-97. | en_US |
dc.description.abstract | Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості України та Чернігівського регіону, висвітлено основні показники її функціонування, виділено головні проблеми, що стримують розвиток харчової галузі та окреслено заходи щодо їх вирішення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки; № 3 (75) | |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | підприємства | en_US |
dc.subject | інвестиції | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.title | Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України | en_US |
dc.type | Article | en_US |