Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Митяй, О. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-07-18T11:58:54Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-07-18T11:58:54Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10905 | |
dc.description | Митяй, О. В. Особливості формування й оцінювання конкурентоспроможності в аграрній сфері / О. В. Митяй // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2014. – № 3 (75). – C. 106-112. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено особливості формування й оцінки конкурентоспроможності в аграрній сфері, окреслено заходи державної підтримки, охарактеризовано основні поняття конкурентоспроможності агропромислового виробництва, такі як спеціалізація, інтенсифікація й ефективність, наведено основні економічні бар'єри для створення нового виробництва і досягнення переваг над конкурентами в агропродовольчій сфері. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки; № 3 (75) | |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | агропромисловий комплекс | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | державна підтримка | en_US |
dc.subject | оцінка | en_US |
dc.subject | формування | en_US |
dc.title | Особливості формування й оцінювання конкурентоспроможності в аграрній сфері | en_US |
dc.type | Article | en_US |