dc.contributor.author |
Подковко, О. А.
|
|
dc.contributor.author |
Поліщук, Г. Є.
|
|
dc.contributor.author |
Гурєєва, В. С.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-09-12T12:22:33Z |
|
dc.date.available |
2016-09-12T12:22:33Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11133 |
|
dc.description |
Подковко, О. А. Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. А. Подковко, Г. Є. Поліщук, В. С. Гурєєва // Технічні науки та технології. – 2016. – № 2 (4). - С. 212-216. |
en_US |
dc.description.abstract |
Розроблено склад солодковершкової масляної пасти з масовою часткою жиру 42 % без наповнювачів. Науково обґрунтовано композицію жиророзчинних поверхнево-активних речовин, що складається з емульгаторів марок «Естер-А» та полігліцерол полірицинолеат 03 у кількостях 0,6 та 0,4 % відповідно. Обране співвідношення емульгаторів сприяє ефективному диспергуванню плазми, формуванню високої термостійкості та здатності структури масляної пасти утримувати вільний рідкий жир під час зберігання. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки та технології;№2(4) |
|
dc.subject |
масляна паста |
en_US |
dc.subject |
жиророзчинні емульгатори |
en_US |
dc.title |
Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |