dc.contributor.author |
Буяльська, Н.П.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н.П.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-09-22T12:02:02Z |
|
dc.date.available |
2016-09-22T12:02:02Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339 |
|
dc.description |
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» / Укл.: Буяльська Н.П., Челябієва В.М., Денисова Н.М. – Чернігів: ЧНТУ, 2015.– 124 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Методичне видання включає цикл лабораторних робіт, виконання яких є обов’язковою умовою цілісного розуміння курсу «Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування» та встановлення логічних зв’язків між теоретичним та практичним циклами. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
безпека продовольчої сировини |
en_US |
dc.subject |
безпека продуктів харчування |
en_US |
dc.title |
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |