dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Савченко, О. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-09-22T12:33:34Z |
|
dc.date.available |
2016-09-22T12:33:34Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11344 |
|
dc.description |
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: В. М. Челябієва, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 106 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Для правильного ведення мікробіологічного контролю необхідно оволодіти специфічною методикою досліджень. Це досягається поєднанням теоретичного курсу та лабораторного практикуму, який дозволяє краще засвоїти теоретичний матеріал викладений на лекціях, ознайомитися з фактичним матеріалом на практиці, оволодіти технікою виконання мікробіологічних досліджень. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |