IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.date.accessioned 2016-09-22T12:33:34Z
dc.date.available 2016-09-22T12:33:34Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11344
dc.description Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: В. М. Челябієва, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 106 с. en_US
dc.description.abstract Для правильного ведення мікробіологічного контролю необхідно оволодіти специфічною методикою досліджень. Це досягається поєднанням теоретичного курсу та лабораторного практикуму, який дозволяє краще засвоїти теоретичний матеріал викладений на лекціях, ознайомитися з фактичним матеріалом на практиці, оволодіти технікою виконання мікробіологічних досліджень. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.title Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу