IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Корольов, О.
dc.contributor.author Авер’янов, Ф.
dc.date.accessioned 2016-09-23T14:13:59Z
dc.date.available 2016-09-23T14:13:59Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11389
dc.description Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей / О. І. Сиза, О. М. Савченко, О. Корольов, Ф. Авер’янов // Фізіко - хімічна механіка матеріалів. - 2014. - Т.2; № 8.- С. 421 - 424 en_US
dc.description.abstract У статті викладена розробка нових інгібіторів корозії на основі продуктів переробки екологічно-безпечної природної сировини України для захисту маловуглецевих сталей. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.title Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу