dc.contributor.author | Савченко, О. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Сиза, О.І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-09-23T14:52:19Z | |
dc.date.available | 2016-09-23T14:52:19Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11392 | |
dc.description | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. М. Савченко, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2013. – 112 c. | en_US |
dc.description.abstract | Даний практикум містить 17 лабораторних робіт із біохімії, які укладено за програмними питаннями курсу "Біохімія" для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: білки, нуклеїнові кислоти, ферменти, ліпіди, вуглеводи, вітаміни, гормони. При цьому особливу увагу приділено вивченню біологічно активних речовин, що знаходять застосування в харчових технологіях. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.title | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |