IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Сиза, О.І.
dc.date.accessioned 2016-09-23T14:52:19Z
dc.date.available 2016-09-23T14:52:19Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11392
dc.description Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. М. Савченко, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2013. – 112 c. en_US
dc.description.abstract Даний практикум містить 17 лабораторних робіт із біохімії, які укладено за програмними питаннями курсу "Біохімія" для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: білки, нуклеїнові кислоти, ферменти, ліпіди, вуглеводи, вітаміни, гормони. При цьому особливу увагу приділено вивченню біологічно активних речовин, що знаходять застосування в харчових технологіях. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.title Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу