IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Цибуля, С. Д.
dc.date.accessioned 2017-01-18T12:09:53Z
dc.date.available 2017-01-18T12:09:53Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12332
dc.description Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказ. до лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / укл.: Н.П. Буяльська, Н.М. Денисова, С.Д. Цибуля. – Чернігів: ЧНТУ, 2014. – 80 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject основи фізіології en_US
dc.subject гігієна харчування en_US
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record