IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2017-01-19T13:17:44Z
dc.date.available 2017-01-19T13:17:44Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12368
dc.description Харчові добавки : метод. вказ. до практичних робіт для студ. напряму підг. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укл.: О.Л. Гуменюк. – Чернігів: ЧНТУ, 2014. – 105 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject харчові добавки en_US
dc.title Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу