IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розрахунок бубличних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.date.accessioned 2017-02-17T08:21:54Z
dc.date.available 2017-02-17T08:21:54Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12524
dc.description Розрахунок бубличних виробів : метод. вказівки до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 56 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject бубличні вироби en_US
dc.subject розрахунок en_US
dc.title Розрахунок бубличних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу