Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Cавченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.contributor.author | Коваленко, М. С. | |
dc.contributor.author | Купчик, О. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2017-06-29T10:18:09Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2017-06-29T10:18:09Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398 | |
dc.description | Cавченко, О. М. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, М. С. Коваленко, О. Ю. Купчик // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 234-239. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки та технології; № 1 (3) | |
dc.subject | паростки пшениці | en_US |
dc.subject | мікроелементи | en_US |
dc.subject | вітаміни | en_US |
dc.subject | якість хліба | en_US |
dc.subject | wheat germ | en_US |
dc.subject | minerals | en_US |
dc.subject | vitamins | en_US |
dc.subject | quality of bread | en_US |
dc.subject | ростки пшеницы | en_US |
dc.subject | микроэлементы | en_US |
dc.subject | витамины | en_US |
dc.subject | качество хлеба | en_US |
dc.title | Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві | en_US |
dc.title.alternative | Phyto supplements based on green shoots of wheat in bread making | en_US |
dc.title.alternative | Фитодобавки на основе зеленых ростков пшеницы в хлебопекарском производстве | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | Studied biological and the nutritional value of wheat bread by introducing a dietary supplement based on green wheat grass. Phyto supplement is enrich the product vitamins, macro and micronutrients, without causing the decline in consumer and technological properties of bread. Use of a food supplement increases the enzymatic activity of yeast, shortens the process of preparation of white bread. | en_US |
dc.description.abstractalt2 | Иисследовано повышение биологической и пищевой ценности пшеничного хлеба путем введения оздоровительной добавки на основе зеленых ростков пшеницы. Фитодобавка обогащает изделия витаминами, макро- и микроэлементами, не вызывает снижения потребительских и технологических свойств хлеба. Использование пищевой добавки повышает ферментативную активность дрожжей, сокращает продолжительность технологического процесса приготовления пшеничного хлеба. | en_US |