IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Інноваційні аспекти розвитку харчової промисловості

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Журба, І. О.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2017-07-07T20:00:00Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2017-07-07T20:00:00Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/14058
dc.description Журба, І. О. Інноваційні аспекти розвитку харчової промисловості / І. О. Журба // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 14-19. en_US
dc.description.abstract Досліджено умови виникнення поняття «інноваційне харчове підприємство». Наведено міркування щодо проблеми стабільного розвитку харчової промисловості в регіоні. Доведено, що основним суб'єктом, здатним забезпечити сприятливі умови для інноваційного розвитку, зниження інноваційного ризику, стимулювання і фінансування інновацій, є держава. Зазначено, що фінансування інноваційної діяльність у харчовій промисловості України позначається ризикованістю, нестабільністю, недостатньою збалансованістю джерел. Вказано шляхи оптимізації моделі інноваційного розвитку харчових підприємств регіону. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7)
dc.subject інновації en_US
dc.subject інноваційне харчове підприємство en_US
dc.subject інноваційний потенціал en_US
dc.subject продовольча безпека en_US
dc.subject фінансування en_US
dc.subject регіон en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject innovation en_US
dc.subject innovative food company en_US
dc.subject innovative capacity en_US
dc.subject food safety en_US
dc.subject financing en_US
dc.subject region en_US
dc.subject food industry en_US
dc.subject инновации en_US
dc.subject инновационное пищевое предприятие en_US
dc.subject инновационный потенциал en_US
dc.subject продовольственная безопасность en_US
dc.subject финансирование en_US
dc.subject регион en_US
dc.subject пищевая промышленность en_US
dc.title Інноваційні аспекти розвитку харчової промисловості en_US
dc.title.alternative Innovative aspects of development of food industry en_US
dc.title.alternative Инновационные аспекты развития пищевой промышленности en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 The conditions of the emergence of the concept of "innovative food company." An argument on the issue of sustainable development of the food industry in the region. It is proved that the main subject that can ensure favorable conditions for innovative development, reduce innovation risk, incentives and financing innovation, is the state. It is noted that the financing of innovative activity in Ukraine affects the food industry riskiness, instability, lack of balance springs. The ways of optimization of innovative models of food companies in the region. en_US
dc.description.abstractalt2 Исследованы условия возникновения понятия «инновационное пищевое предприятие». Приведены соображения по проблеме устойчивого развития пищевой промышленности в регионе. Доказано, что основным субъектом, способным обеспечить благоприятные условия для инновационного развития, снижения инновационного риска, стимулирования и финансирования инноваций, является государство. Указано, что финансирование инновационной деятельности в пищевой промышленности Украины характеризируется рискованностью, нестабильностью, недостаточной сбалансированностью источников. Указаны пути оптимизации модели инновационного развития пищевых предприятий региона. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record