Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Журба, І. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2017-07-07T20:00:00Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2017-07-07T20:00:00Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/14058 | |
dc.description | Журба, І. О. Інноваційні аспекти розвитку харчової промисловості / І. О. Журба // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 14-19. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено умови виникнення поняття «інноваційне харчове підприємство». Наведено міркування щодо проблеми стабільного розвитку харчової промисловості в регіоні. Доведено, що основним суб'єктом, здатним забезпечити сприятливі умови для інноваційного розвитку, зниження інноваційного ризику, стимулювання і фінансування інновацій, є держава. Зазначено, що фінансування інноваційної діяльність у харчовій промисловості України позначається ризикованістю, нестабільністю, недостатньою збалансованістю джерел. Вказано шляхи оптимізації моделі інноваційного розвитку харчових підприємств регіону. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7) | |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | інноваційне харчове підприємство | en_US |
dc.subject | інноваційний потенціал | en_US |
dc.subject | продовольча безпека | en_US |
dc.subject | фінансування | en_US |
dc.subject | регіон | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | innovative food company | en_US |
dc.subject | innovative capacity | en_US |
dc.subject | food safety | en_US |
dc.subject | financing | en_US |
dc.subject | region | en_US |
dc.subject | food industry | en_US |
dc.subject | инновации | en_US |
dc.subject | инновационное пищевое предприятие | en_US |
dc.subject | инновационный потенциал | en_US |
dc.subject | продовольственная безопасность | en_US |
dc.subject | финансирование | en_US |
dc.subject | регион | en_US |
dc.subject | пищевая промышленность | en_US |
dc.title | Інноваційні аспекти розвитку харчової промисловості | en_US |
dc.title.alternative | Innovative aspects of development of food industry | en_US |
dc.title.alternative | Инновационные аспекты развития пищевой промышленности | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The conditions of the emergence of the concept of "innovative food company." An argument on the issue of sustainable development of the food industry in the region. It is proved that the main subject that can ensure favorable conditions for innovative development, reduce innovation risk, incentives and financing innovation, is the state. It is noted that the financing of innovative activity in Ukraine affects the food industry riskiness, instability, lack of balance springs. The ways of optimization of innovative models of food companies in the region. | en_US |
dc.description.abstractalt2 | Исследованы условия возникновения понятия «инновационное пищевое предприятие». Приведены соображения по проблеме устойчивого развития пищевой промышленности в регионе. Доказано, что основным субъектом, способным обеспечить благоприятные условия для инновационного развития, снижения инновационного риска, стимулирования и финансирования инноваций, является государство. Указано, что финансирование инновационной деятельности в пищевой промышленности Украины характеризируется рискованностью, нестабильностью, недостаточной сбалансированностью источников. Указаны пути оптимизации модели инновационного развития пищевых предприятий региона. | en_US |