Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Сиза, О. І.![]() |
|
dc.contributor.author | Савченко, О. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2017-10-19T13:31:40Z | |
dc.date.available | 2017-10-19T13:31:40Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15184 | |
dc.description | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017 - 54 с. | en_US |
dc.description.abstract | Завдання харчової експертизи – визначення всіх властивостей, які характеризують якість харчової продукції з позиції її цінності для здоров’я і безпеки людини. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |