dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.date.accessioned |
2017-11-17T07:47:10Z |
|
dc.date.available |
2017-11-17T07:47:10Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15396 |
|
dc.description |
Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" / укл. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 159 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою виконання курсу лабораторних робіт є ознайомлення з технологічними схемами первинної переробки сировини тваринного та рослинного походження, з методами аналізу якості готової продукції; засвоєння основних технологічних процесів первинної переробки сировини харчової промисловості; проведення необхідних розрахунків. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |