IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Особливості методики калькуляції собівартості в різних галузях народного господарства

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Москаленко, В. А.
dc.date.accessioned 2018-03-23T10:54:43Z
dc.date.available 2018-03-23T10:54:43Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16028
dc.description Москаленко, В. А. Особливості методики калькуляції собівартості в різних галузях народного господарства : [Електронний ресурс] / В. А. Москаленко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. - № 2. – 187-190. en_US
dc.description.abstract В статті розглянуто основні підходи до вибору методики калькуляції собівартості продукції, робіт і послуг з врахуванням особливостей виробництва в різних галузях народного господарства. Детально розкриті алгоритми розрахунку собівартості одиниці продукції в підприємствах промисловості агропромислового комплексу та готельному бізнесі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Дніпро : Придніпровська державна академія будівництва та архітектури en_US
dc.relation.ispartofseries ;№ 2
dc.subject собівартість en_US
dc.subject калькуляція en_US
dc.subject прямі виробничі витрати en_US
dc.subject накладні витрати en_US
dc.subject виробничі витрати en_US
dc.subject об’єкт калькуляції en_US
dc.subject об’єкт обліку витрат en_US
dc.subject cost en_US
dc.subject costing en_US
dc.subject direct manufacturing expenses en_US
dc.subject overhead en_US
dc.subject production costs en_US
dc.subject the costing object en_US
dc.subject the object of cost accounting en_US
dc.title Особливості методики калькуляції собівартості в різних галузях народного господарства en_US
dc.title.alternative Features of methodology of calculation of prime price are in different industries of national economy en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 The article describes the main approaches to the selection of methods of costing of products, works and services taking into account features of production in different sectors of the economy. Discussed in detail are the algorithms for the calculation of cost per unit of output in industrial enterprises of agro-industrial complex and the hotel business. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record