IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2018-03-28T12:14:40Z
dc.date.available 2018-03-28T12:14:40Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16061
dc.description Харчова хімія : тексти лекцій для студ. напр. підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 244 с. en_US
dc.description.abstract Тексти лекцій з дисципліни "Харчова хімія" покликані допомогти студентам розібратися в складних питаннях, що стосуються ролі основних харчових речовин в харчовій технології і харчуванні людини, в проблемах, які пов’язані з перетворенням макро- і мікронутрієнтів в технологічному процесі. У викладені матеріалу лекцій основна увага приділялася хімічному складу харчових систем (сировина, напівфабрикати, готова продукція), технологічному і біологічному значенню основних компонентів продуктів харчування, ролі води в харчових системах, харчовим добавкам і поліпшувачам, а також безпеці харчових продуктів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧДТУ en_US
dc.title Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record