dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.contributor.author |
Зінченко, Ю. С.
|
|
dc.contributor.author |
Деркач, Т. Л.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-03-28T13:22:47Z |
|
dc.date.available |
2018-03-28T13:22:47Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064 |
|
dc.description |
Гуменюк, О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, Ю. С. Зінченко, Т.Л. Деркач // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 66-72 . |
en_US |
dc.description.abstract |
В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.title |
Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |