IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.contributor.author Зінченко, Ю. С.
dc.contributor.author Деркач, Т. Л.
dc.date.accessioned 2018-03-28T13:22:47Z
dc.date.available 2018-03-28T13:22:47Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064
dc.description Гуменюк, О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, Ю. С. Зінченко, Т.Л. Деркач // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 66-72 . en_US
dc.description.abstract В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.title Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу