IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.date.accessioned 2018-04-05T12:41:14Z
dc.date.available 2018-04-05T12:41:14Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16108
dc.description Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М. П. Ксенюк, – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 108 с. en_US
dc.description.abstract Дані рекомендації написані з метою надання методичної допомоги студентам у самостійному опрацюванні розрахункової частини при виконанні курсового та дипломного проектування. В методичних вказівках наведені приклади розрахунків пофазних та виробничих рецептур основних способів приготування тіста як для пшеничних так і житньо-пшеничних виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу