Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2018-04-05T12:41:14Z | |
dc.date.available | 2018-04-05T12:41:14Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16108 | |
dc.description | Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М. П. Ксенюк, – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 108 с. | en_US |
dc.description.abstract | Дані рекомендації написані з метою надання методичної допомоги студентам у самостійному опрацюванні розрахункової частини при виконанні курсового та дипломного проектування. В методичних вказівках наведені приклади розрахунків пофазних та виробничих рецептур основних способів приготування тіста як для пшеничних так і житньо-пшеничних виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |