Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коваленко, Л. О.![]() |
|
dc.contributor.author | Жданюк, Д. С.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2018-04-10T10:10:23Z | |
dc.date.available | 2018-04-10T10:10:23Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16130 | |
dc.description | Коваленко, Л. О. Ефективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління ними / Л. О. коваленко, Д. С. Жданюк // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2017. - № 1 (8). - С. 70-77. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розкрито основні проблеми формування та використання оборотних активів підприємств харчової промисловості в Україні. Досліджено їх склад та структуру, показники ефективності використання, визначені причини, які обумовили негативну динаміку цих показників. Обгрунтовані етапи формування політики управління оборотними активами та запропоновано напрямки підвищення ефективності їх використання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (8) | |
dc.subject | оборотні активи | en_US |
dc.subject | оборотний капітал | en_US |
dc.subject | структура оборотних активів | en_US |
dc.subject | політика управління оборотними активами | en_US |
dc.subject | оборотные активы | en_US |
dc.subject | оборотный капитал | en_US |
dc.subject | структура оборотных активов | en_US |
dc.subject | политика управления оборотными активами | en_US |
dc.subject | current assets | en_US |
dc.subject | working capital | en_US |
dc.subject | the structure of current assets | en_US |
dc.subject | the policy of management of current assets | en_US |
dc.title | Ефективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління ними | en_US |
dc.title.alternative | Efficiency of the use of current assets of food, beverages and tobacco production companies and directions for improving their management | en_US |
dc.title.alternative | Эффективность использования оборотных активов компаний производства пищевых продуктов, напитков и табачных изделий и направления усовершенствования управления ими | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | В статье раскрыты основные проблемы формирования и использования оборотных активов предприятий пищевой промышленности в Украине. Исследованы их состав и структура, показатели эффективности использования, определены причины, которые обусловили негативную динамику этих показателей. Обоснованы этапы формирования политики управления оборотными активами и предложены направления повышения эффективности их использования. | en_US |
dc.description.abstractalt2 | The article reveals the main problems of formation and use of current assets of food industry enterprises in Ukraine. Their composition and structure, indicators of the effectiveness of use were investigated, the reasons that determined the negative dynamics of these indicators were deter-mined.The stages in the formation of a policy for the management of current assets are justified and ways to increase the efficiency of their use are proposed. | en_US |