IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Ефективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління ними

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коваленко, Л. О.
dc.contributor.author Жданюк, Д. С.
dc.date.accessioned 2018-04-10T10:10:23Z
dc.date.available 2018-04-10T10:10:23Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16130
dc.description Коваленко, Л. О. Ефективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління ними / Л. О. коваленко, Д. С. Жданюк // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2017. - № 1 (8). - С. 70-77. en_US
dc.description.abstract У статті розкрито основні проблеми формування та використання оборотних активів підприємств харчової промисловості в Україні. Досліджено їх склад та структуру, показники ефективності використання, визначені причини, які обумовили негативну динаміку цих показників. Обгрунтовані етапи формування політики управління оборотними активами та запропоновано напрямки підвищення ефективності їх використання. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (8)
dc.subject оборотні активи en_US
dc.subject оборотний капітал en_US
dc.subject структура оборотних активів en_US
dc.subject політика управління оборотними активами en_US
dc.subject оборотные активы en_US
dc.subject оборотный капитал en_US
dc.subject структура оборотных активов en_US
dc.subject политика управления оборотными активами en_US
dc.subject current assets en_US
dc.subject working capital en_US
dc.subject the structure of current assets en_US
dc.subject the policy of management of current assets en_US
dc.title Ефективність використання оборотних активів підприємств виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та напрямки удосконалення управління ними en_US
dc.title.alternative Efficiency of the use of current assets of food, beverages and tobacco production companies and directions for improving their management en_US
dc.title.alternative Эффективность использования оборотных активов компаний производства пищевых продуктов, напитков и табачных изделий и направления усовершенствования управления ими en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 В статье раскрыты основные проблемы формирования и использования оборотных активов предприятий пищевой промышленности в Украине. Исследованы их состав и структура, показатели эффективности использования, определены причины, которые обусловили негативную динамику этих показателей. Обоснованы этапы формирования политики управления оборотными активами и предложены направления повышения эффективности их использования. en_US
dc.description.abstractalt2 The article reveals the main problems of formation and use of current assets of food industry enterprises in Ukraine. Their composition and structure, indicators of the effectiveness of use were investigated, the reasons that determined the negative dynamics of these indicators were deter-mined.The stages in the formation of a policy for the management of current assets are justified and ways to increase the efficiency of their use are proposed. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу