IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.date.accessioned 2018-05-04T08:41:00Z
dc.date.available 2018-05-04T08:41:00Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16289
dc.description Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва, О. І.Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 123 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу