Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Гаврик, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-17T11:36:20Z | |
dc.date.available | 2018-05-17T11:36:20Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398 | |
dc.description | Гаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33 | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Chernihiv: Desna Polygraph | en_US |
dc.subject | нетрадиційна сировина | en_US |
dc.title | Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |