dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T13:41:23Z | |
dc.date.available | 2018-05-23T13:41:23Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16460 | |
dc.description | Методичні вказівки до виконання практичних робіт та завдань для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 24 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | організація ресторанного господарства | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт та завдань для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |