ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дятлова, Ю. В.
dc.date.accessioned 2018-09-14T09:00:38Z
dc.date.available 2018-09-14T09:00:38Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16912
dc.description Diatlova, Yu. V. Assessment methodology of food component economic security: regional aspect/ Yu. V. Diatlova // Науковий вісник Полісся. – 2018. – № 2 (14). Ч. 1. – С. 196-202. en_US
dc.description.abstract The differences in the list of security components in the economic sphere have been shown in the article. The methodology of assessment the level of food component economic security has been improved. The stages of its implementation have been determined. It is proposed to use an expanded nomenclature for group and individual indicators for assessment; their hierarchy is substantiated. It is recommended to use differential and integral methods to calculate the complex indicator. Gradations of its level have been proposed. The functionality of the assessment methodology of the food component economic security level has been proved via approbation. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник Полісся;№ 2 (14) Ч. 1
dc.subject security in economic sphere en_US
dc.subject components en_US
dc.subject security level assessment methodology en_US
dc.subject indicators nomenclature en_US
dc.subject gradations of complex indicator level en_US
dc.subject безпека в економічній сфері en_US
dc.subject складові en_US
dc.subject методика оцінки рівня безпеки en_US
dc.subject номенклатура показників en_US
dc.subject градації рівня комплексного показника en_US
dc.title Assessment methodology of food component economic security: regional aspect en_US
dc.title.alternative Методика оцінки продовольчої складової економічної безпеки: регіональний аспект en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 У статті показано відмінності в переліку складових безпеки в економічній сфері. Удосконалено методику оцінки рівня продовольчої складової економічної безпеки. Визначено етапи її проведення. Запропоновано для оцінки застосовувати розширену номенклатуру групових і одиничних показників, обґрунтовано їх ієрархію. Рекомендовано для розрахунку комплексного показника використовувати диференційний та інтегральний методи. Запропоновано градації рівня комплексного показника. Апробацією доведено функціональність методики оцінки рівня продовольчої складової економічної безпеки. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу