Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мартиненко, М. В. | |
dc.contributor.author | Лисиця, Н. В. | |
dc.contributor.author | Притиченко, Т. І. | |
dc.date.accessioned | 2018-09-28T08:32:10Z | |
dc.date.available | 2018-09-28T08:32:10Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16975 | |
dc.description | Martynenko, M. V. Innovations in marketing of economic educational services / M. V. Martynenko, N. M. Lysytsia, T. I. Prytychenko // Науковий вісник Полісся. – 2018. – № 2 (14). Ч. 2. – С. 212- 220. | en_US |
dc.description.abstract | A survey of graduates of schools, technical schools and colleges in various cities of Ukraine was conducted. Segments of potential consumers of economic educational services were selected. The set of innovative technologies and types of marketing for each segment are substantiated taking into account the characteristics of consumers and their attitude to sources of information about institutions of higher education. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Полісся;№ 2 (14) Ч. 2 | |
dc.subject | innovations | en_US |
dc.subject | marketing | en_US |
dc.subject | educational services | en_US |
dc.subject | institutions of higher education | en_US |
dc.subject | needs of consumers | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | маркетинг | en_US |
dc.subject | освітні послуги | en_US |
dc.subject | вищі навчальні заклади | en_US |
dc.subject | потреби споживачів | en_US |
dc.title | Innovations in marketing of economic educational services | en_US |
dc.title.alternative | Інновації у маркетингу економічних освітніх послуг | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | У роботі проведено опитування випускників шкіл, технікумів та коледжів у різних містах України. Виокремлено сегменти потенційних споживачів економічних освітніх послуг. Обґрунтовано сукупність інноваційних технологій та видів маркетингу для кожного сегменту з урахуванням характеристик споживачів та їх ставлення до джерел отримання інформації про вищі навчальні заклади. | en_US |