IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 2

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2018-10-10T13:04:21Z
dc.date.available 2018-10-10T13:04:21Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16996
dc.description Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Ч. 2. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 155 с. en_US
dc.description.abstract Видання містить цикл лекцій з предмету «Харчова хімія», в якому вивчається хімічний склад їжі і властивості її складових частин, що визначають поживну цінність харчових продуктів. Крім того, розглядаються хімічні перетворення, яких зазнають компоненти харчових продуктів на своєму шляху «від ферми до столу» в результаті процесу переробки та зберігання. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 2 en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record