dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-10-10T13:04:21Z |
|
dc.date.available |
2018-10-10T13:04:21Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16996 |
|
dc.description |
Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Ч. 2. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 155 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Видання містить цикл лекцій з предмету «Харчова хімія», в якому вивчається
хімічний склад їжі і властивості її складових частин, що визначають поживну цінність харчових продуктів. Крім того, розглядаються хімічні перетворення, яких зазнають компоненти харчових продуктів на своєму шляху «від ферми до столу» в результаті процесу переробки та зберігання. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 2 |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |