IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1.

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2018-10-11T10:04:03Z
dc.date.available 2018-10-11T10:04:03Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16997
dc.description Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Ч.1 / уклад. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 138 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1. en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record