dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-11-08T08:20:35Z |
|
dc.date.available |
2018-11-08T08:20:35Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17031 |
|
dc.description |
Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спец.181 "Харчові технології" / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 48 c. |
en_US |
dc.description.abstract |
Даний практикум ( кондитерське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу " Технології харчовиз виробництв" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: контроль якості макаронних, кондитерських виробів, редукуючих речовин, приготування деяких видів цукристих і борошняних кондитерських
виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |