dc.contributor.author | Ксенюк, М. П.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2018-11-08T09:39:40Z | |
dc.date.available | 2018-11-08T09:39:40Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17035 | |
dc.description | Технологія мінівиробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181"Харчові технології" / уклад. М. П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 60 c. | en_US |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Технології мінівиробництв» є формування знань з теоретичних основ технологічних процесів, принципів організації технологічних потоків переробки сировини в умовах міні-виробництв, виготовлення продукції різноцільового призначення, методів зберігання, консервування, переробки сировини рослинного та тваринного походження, організації технохімічного контролю, обліку складових технологічного процесу для реалізації сучасних технологічних процесів в умовах харчових міні-виробництв. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технологія мінівиробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |