IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія мінівиробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.date.accessioned 2018-11-08T09:39:40Z
dc.date.available 2018-11-08T09:39:40Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17035
dc.description Технологія мінівиробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181"Харчові технології" / уклад. М. П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 60 c. en_US
dc.description.abstract Метою викладання навчальної дисципліни «Технології мінівиробництв» є формування знань з теоретичних основ технологічних процесів, принципів організації технологічних потоків переробки сировини в умовах міні-виробництв, виготовлення продукції різноцільового призначення, методів зберігання, консервування, переробки сировини рослинного та тваринного походження, організації технохімічного контролю, обліку складових технологічного процесу для реалізації сучасних технологічних процесів в умовах харчових міні-виробництв. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Технологія мінівиробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу