dc.contributor.author |
Дзюндзя, О. В.
|
|
dc.contributor.author |
Якимчук, Д. М.
|
|
dc.contributor.author |
Носова, О. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-02-01T09:21:37Z |
|
dc.date.available |
2019-02-01T09:21:37Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17240 |
|
dc.description |
Dzyundzya, O. V. Analysis of demand for products and services of restaurants in the resort area of the Kherson region / O. V. Dzyundzya, D. M. Yakymchuk, I. O. Nosova // Науковий вісник Полісся. – 2018. – № 3 (15). – С. 127-131. |
en_US |
dc.description.abstract |
With the aim of determination of actual development of restaurant business on Kherson by us a study of demand was undertaken on services of establishments of restaurant economy. Factors that influence on a decrease in demand and basic problems of enterprises of feed and possible ways of their removal are certain. |
en_US |
dc.language.iso |
en |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий вісник Полісся;№ 3 (15) |
|
dc.subject |
establishments of restaurant economy |
en_US |
dc.subject |
sanatorium-resort zone |
en_US |
dc.subject |
service |
en_US |
dc.subject |
demand |
en_US |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
en_US |
dc.subject |
санаторно-курортна зона |
en_US |
dc.subject |
обслуговування |
en_US |
dc.subject |
попит |
en_US |
dc.title |
Analysis of demand for products and services of restaurants in the resort area of the Kherson region |
en_US |
dc.title.alternative |
Аналіз попиту на продукцію та послуги закладів ресторанного господарства у курортній зоні Херсонської області |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
З метою визначення фактичного розвитку ресторанного бізнесу на Херсонщині нами було проведено дослідження попиту на послуги закладів ресторанного господарства. Визначено фактори, що впливають на зниження попиту і основні проблеми підприємств харчування та можливі шляхи їх усунення. |
en_US |