dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-02-12T10:25:53Z |
|
dc.date.available |
2019-02-12T10:25:53Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17249 |
|
dc.description |
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод. вказівки до виконання лабор. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 106 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Завдання методичних вказівок: вивчення вимог до особистої гігієни працівників харчових виробництв; санітарних вимог до облаштування харчових закладів; ознайомлення с методиками гігієнічної оцінки якості питної води, набування знань і практичних навичок оцінювання якості харчових продуктів; вимог до їх транспортування та умов зберігання; причини виникнення харчових інфекцій та отруєнь; заходи щодо їх попередження; розслідування причин харчових отруєнь; вміння користуватися Держстандартами та рекомендованою літературою. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |