dc.contributor.author |
Бараненкова, Н. А.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-04-09T10:31:25Z |
|
dc.date.available |
2019-04-09T10:31:25Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17349 |
|
dc.description |
Технологія приготування їжі : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи з англійської мови для студентів освіт.-кваліф. рівня магістр спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. А. Бараненкова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Ч. 1. - 50 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Навчально-методичне видання базується на лексичному матеріалі, що охоплює
термінологію, пов’язану з майбутньою професійною діяльністю студентів. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що, в цілому, сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Технологія приготування їжі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 Харчові технології. Ч. І. |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |