Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бараненкова, Н. А. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-09T10:31:25Z | |
dc.date.available | 2019-04-09T10:31:25Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17349 | |
dc.description | Технологія приготування їжі : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи з англійської мови для студентів освіт.-кваліф. рівня магістр спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. А. Бараненкова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Ч. 1. - 50 с. | en_US |
dc.description.abstract | Навчально-методичне видання базується на лексичному матеріалі, що охоплює термінологію, пов’язану з майбутньою професійною діяльністю студентів. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що, в цілому, сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технологія приготування їжі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 Харчові технології. Ч. І. | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |