IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.contributor.author Козлов, М. В.
dc.date.accessioned 2019-05-29T08:48:32Z
dc.date.available 2019-05-29T08:48:32Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17701
dc.description Гуменюк, О. Л. Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, М. В. Козлов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 23-25. en_US
dc.description.abstract Серед тенденцій, що переважають у вітчизняних розробках хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю можна виділити створення продуктів з використанням в якості сировини різноманітних культурних рослин. Серед таких рослин однією з найдавніших економічно важливих сільськогосподарських культур України є конопля. В якості харчової добавки вже давно і успішно використовується конопляний шрот, одержаний після екстракції олії з насіння. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject конопляний шрот en_US
dc.subject харчові добавки en_US
dc.subject білий хліб en_US
dc.title Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу