IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Кузьменко, Л. А.
dc.date.accessioned 2019-05-29T09:13:14Z
dc.date.available 2019-05-29T09:13:14Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703
dc.description Денисова, Н. М. Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів // Н. М. Денисова, Л. А. Кузьменко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 31-33. en_US
dc.description.abstract Метою дослідження є вивчення впливу лактулози на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject лактулоза en_US
dc.subject діабетичні хлібобулочні вироби en_US
dc.title Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу