Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисова, Н. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Кузьменко, Л. А.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-05-29T09:13:14Z | |
dc.date.available | 2019-05-29T09:13:14Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703 | |
dc.description | Денисова, Н. М. Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів // Н. М. Денисова, Л. А. Кузьменко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 31-33. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення впливу лактулози на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | лактулоза | en_US |
dc.subject | діабетичні хлібобулочні вироби | en_US |
dc.title | Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |