IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Морозова, Н. В.
dc.contributor.author Корольов, О. О.
dc.date.accessioned 2019-05-29T11:10:14Z
dc.date.available 2019-05-29T11:10:14Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722
dc.description Морозова, Н. В. Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту / Н. В. Морозова, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 52-54. en_US
dc.description.abstract Метою досліджень було виявлення впливу цукрозамінника сорбітолу на властивості бісквітного тіста і якість готового напівфабрикату. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject органолептичні та фізико-хімічної показники en_US
dc.subject сорбіт en_US
dc.subject бісквітне тісто en_US
dc.title Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record