IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Науково-концептуальні засади класифікації ризиків та управління ними на ринку органічної продукції в Україні

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Штирхун, Х. І.
dc.date.accessioned 2019-06-05T07:56:05Z
dc.date.available 2019-06-05T07:56:05Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17832
dc.description Штирхун, Х. І. Науково-концептуальні засади класифікації ризиків та управління ними на ринку органічної продукції в Україні / Х. І. Штирхун // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 71-82. en_US
dc.description.abstract У статті проаналізовано поняття «ризик» та визначено сутність ризику на ринку органічної продукції, який запропоновано розглядати як ймовірність настання непередбачених обставин зовнішнього або внутрішнього характеру, які можуть виникнути на всіх етапах життєвого циклу продукції, а саме виробництво, переробка, зберігання, транспортування, реалізація і пов’язані з можливістю заподіяння шкоди та збитку суб’єктам ринку органічної продукції. Ідентифіковано та класифіковано ризики, з якими можуть зіткнутись суб’єкти ринку органічної продукції. Запропоновано методи управління окресленими ризиками. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject ринок органічної продукції en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject сільське господарство en_US
dc.subject страхування en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.title Науково-концептуальні засади класифікації ризиків та управління ними на ринку органічної продукції в Україні en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу