dc.contributor.author |
Салюк – Кравченко, О. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-06-05T08:06:21Z |
|
dc.date.available |
2019-06-05T08:06:21Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17834 |
|
dc.description |
Салюк – Кравченко, О. О. Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості / О. О. Салюк – Кравченко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 90-102. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті узагальнено підходи до ефективності корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості. У процесі дослідження особливостей корпоративного управління підприємств харчової промисловості визначено, що розвиток корпоративних відносин в Україні значною мірою гальмується також на мікрорівні як наслідок надмірної концентрації мажоритарного капіталу, відсутньої або неефективної дивідендної політики, нехтування принципами корпоративного управління. Проблемними питаннями, що потребують поглибленого дослідження та вирішення, є: формування ефективних систем стратегічного і поточного регулювання корпоративних відносин, подолання внутрішніх управлінських конфліктів, створення ефективних механізмів прийняття рішень та розвиток корпоративної культури. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
корпоративне управління |
en_US |
dc.subject |
підприємства харчової промисловості |
en_US |
dc.subject |
економічна ефективність |
en_US |
dc.subject |
корпоративні відносини |
en_US |
dc.title |
Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |