IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Брендинг як один із напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лаготюк, В. О.
dc.date.accessioned 2019-06-11T12:47:17Z
dc.date.available 2019-06-11T12:47:17Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17899
dc.description Лаготюк, В. О. Брендинг як один із напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва / В. О. Лаготюк // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2018. № 1 (13). С. 92-97. en_US
dc.description.abstract У статті розглянуто сутність бренда продукції птахівництва та основні цілі його розробки й формування. На основі аналізу брендів продукції підприємств галузі птахівництва Івано-Франківської області проведено аналіз привабливості продукції з власною торговою маркою для споживачів у порівнянні з маловідомим виробником. Запропоновано алгоритм розробки бренда продукції птахівництва та визначено основні переваги брендової продукції. Визначено та проаналізовано основні складові бренда на прикладі продукції птахівництва. Розглянуто засоби формування бренду курятини на прикладі продукції підприємства ТзОВ «Корнич» на рівні Івано-Франківської області з метою підвищення рівня конкурентоспроможності продукції та впізнаваності її споживачами. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject бренд en_US
dc.subject продукція птахівництва en_US
dc.subject засоби бренда en_US
dc.subject брендинг en_US
dc.subject цілі брендингу en_US
dc.subject складові бренда en_US
dc.title Брендинг як один із напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу